TESTOVÁNO DĚTMI # Ultra plastelína

Eva

 

Testována byla plastelína svítící ve tmě, což děti označily slovy „to je hustý“. Součástí balení plastelíny byla i svítící kulička.
Po vyndání plastelíny z obalu je sice trochu tužší, ale chvilkovým promačkáním se z ní stane tvárná, elastická hmota. Čím déle se s ní pracuje, stává se měkčí a měkčí.
Hmota je lepkavá, která se dá libovolně natahovat, čímž dětem připomínala sliz. Hmota se dá trhat a opět slepovat.
Plastelína nedrží tvar a proto se s ní nedá pracovat tak, jako z klasickou modelínou, protože vytvořené výtvory se pomalu roztékají a z plastelíny je opět původní hmota.
Ale i přesto, se děti pokusily něco vytvořit. Do svých výtvoru zakomponovaly i svítící kuličku.
Výtvory: Chobotnice a hlemýžď

Závěrem:
- Plastelína je v pěkném balení
- Dává prostor pro kreativitu
- Snadno tvarovatelná
- Děti se dobře bavily 

Jana

 

Dcera Eliška je z Ultra plastelíny nadšená. Z plastelínou si vyhraje, hází ji jako hopík co se odráží a svítí-bliká. Dá se jednoduše roztrhnout na více dílů a bez poničení zase slepit k sobě, tak si vyhrála i s kamarádkou co přišla na návštěvu. Z plastelíny se jednoduše modelují i postavičky. Moc se jí líbí třpytky co hmota obsahuje. Je super zabalená do praktické krabičky a skladná, takže jí nosí hodně sebou na výlety ven. A já jsem moc ráda že jí zabaví i něco co nehraje a nedělá bordel.

Petra

 

Po rozbalení byla dcera velmi zvědavá a moc se těšila na otevření. Nejvíce jí ovšem zajímala LED kulička, u které už před otevřením balení přišla na to, že svítí a bliká barevně. To je za nás úplný top. Po otevření následovalo zkoumání plastelíny. Naše první dojmy - nikdy jsme takovou podobnou strukturu doma neměly, nikdy si ani s ničím podobným nehrály. Hopík je obrovké plus, stále nám doma skáče po bytě. Tvarujeme s dcerou i různé tvary a stále vymýšlíme nové a nové věci, co z ní vymodelovat. Však jedno mínus to má a to jsou třpytky uvnitř. Dcera mi doma několikrát skoro plakala, že jí to píchlo do prstíku a po vlasní zkušenosti můžu říct, že je to skutečně z počátku příliš ostré. Jinak jsme obě nadšené, je to super hračka a doufám, že se vydá i ve více barvách.

Kristýna

 

Ultraplastelína se nám zalíbila okamžitě po rozbalení. Náš Honzík je ultraplastelínou nadšený a hrál si s ní téměř hodinu v kuse. Jako rodiče oceňujeme, že z ultraplastelíny není takový bordel jako z ostatních plastelín. Nelepí se tolik k rukám a díky tomu vydrží dlouho. Nevyschla ani nijak neztvrdla a dítě si s ní může hrát pořád dokola. Bonus pro děti je svítící kulička a svítivost ve tmě. Nedělali jsme nic jiného, než se schovávali ve skříních. Doporučujeme.

Naposledy přidané

Děkujeme!

I díky vám jsme se stali držiteli prestižního titulu Obchodník roku s hračkami 2023 v rámci 21....

Hravé jaro s Bambulí v Aquapalace Praha!

Nakupte v Bambuli a relaxujte v Aquapalace Praha!
Nahoru