TESTOVÁNO DĚTMI # Vzhůru nohama edice Outdoor

Martina

 

+ rozmanité úkoly 
+ pobaví se děti i dospělí 
+ lze vymyslet další své úkoly 
+ lze použít i doma jako vnitřní aktivitu, např. úkol - kreslení konkrétního obrázku s brýlemi  
- vyšší cena  

Denisa

 

Hru jsme doma vyzkoušeli celá rodina. Prvně jsem ji zkoušela já s dětmi. Dětem se hra velice líbila, samozřejmě jako první je zaujali brýle a poté další příslušenství. Úkoly jsou na kartičkách zajímavé a zábavné. Není to nic dlouhého, složitého, takže i náš čerstvý čtenář neměl problém sám přečíst úkoly. Navíc se zde dají vmýšlet další a další úkoly dle představivosti dětí, což je skvělé a tím pádem hra není nikdy ohraná a pro děti tak stále zajímavá. 

Našim dětem je 6 a 8 let. Bohužel jim brýle moc neseděli. Mladšímu  6 letému byli o dost vetší, dají se sice vzadu stáhnout, to je super, ale vpředu jsou přizpůsobené většímu obličeji a tedy i když má brýle na očích, vidí škvírami dole a nahoře u nosu. Poté samozřejmě kouká těmito škvírami a hra postrádá smysl. I staršímu 8 letému jsou větší, ne tolik, ale také jsou mu v přední části u nosu větší a vzniknou tak škvíry na koukání. 

Hra je psaná od 8 let. Kdyby byli brýle menší nebo flexibilnější různému obličeji, např z měkčího plastu apod., myslím, že by byla vhodná i pro menší děti, např. od 6 určitě. (Akorát se čtením by museli pomoct rodiče). Nicméně úkoly jsou velmi jednoduché a zábavné i pro menší děti. 

Zkusili jsme hru hrát i my dospělí. Nám brýle seděli skvěle, tudíž jsme koukali opravdu pouze přes brýle a bylo to hodně zajímavé. Už jen uchopit kelímek bylo dost těžké, natož přelít z jednoho do druhého apod. 

Klady: Zábava na ven, Lehké úkoly pro děti, Různé úkoly, Možnost vymýšlení nových úkolů. 

Zápory: Velikost brýlí.

Shrnutí: Za naší rodinu je hra velmi povedená, jen je škoda, že brýle nesedí dětem tak, jak by měli. Úkoly jsou snadno pochopitelné a pro děti lehce proveditelné. Děti hra vcelku bavila. Bohužel, vzhledem k velikosti brýlí, jsme si hru užili spíše my dospělí než děti. Ale věřím, že až trochu povyrostou, hra přijde jistě znovu na řadu. 

Diana

 

Hodnocení dítěte: Hračka se mi líbí je s ní velká zábava a obzvlášť s kamarády.    
Hodnocení matky: Hračka vzhůru nohama je super a velmi zábavná!  Je lepší ji hrát venku na trávě, nebo na chodníku. Doma se může hrát také, ale musíme být velmi opatrní, aby jsme se nezranily. Líbí se mi, že je v ní spousta úkolů jako třeba: Na kartičkách úkoly na házení kroužků na kelímky nebo trefování míčku do kelímků, nebo do kroužku a pak do kelímku vše s brýlemi je velice vtipná. Chůze mezi kelímky s brýlemi je také zábavná velmi jsme se u ní nasmály.    
Výhody: Může se hrát s více kamarády, ale i sám. Je zábavná a velmi vtipná. Obsahuje spoustu zajímavých úkolů.    
Nevýhody: Na hraní této hry musí být větší prostor. Mohou se ztratit herní pomůcky.    
Popis: Hru jsme zkoušeli sami s dcerou, ale i s kamarádem. Bohužel fotky s kamarádem nemám, protože si jeho rodiče nepřáli ho fotit. Fotky zasíláme při rozbalování a i při hraní. Jinak moc děkujeme za hodnocení hry vzhůru nohama s dcerou jsme se u ní hodně nasmály a dcera byla velmi šťastná.

Eva

 

První verzi hry Vzhůru nohama dobře známe , proto jsme se moc těšili, co nám nabídne edice Outdoor. Hodnotím velmi kladně, že je hra určena na venkovní použití přitom není problém si ji zahrát i doma, jen je potřeba trochu větší prostor. Brýle opravdu obrátí svět vzhůru nohama a proto jednoduchý úkol navléci spoluhráči kroužek na ruku bez dotyku se stává takřka nemožným. Nejoblíbenější pro naši rodinu bylo vymýšlení vlastních výzev a úkolů. A co na hru říkají můj syn? „Hra mě moc baví a užil jsem si u ní spoustu srandy. Je super vidět dospěláky, jak se nemůžou trefit balónkem do kelímku:D“

Michaela

 

Naši kluci ve věku 8 a 6 let i my rodiče, jsme zkoušeli hru s názvem Vzhůru nohama - venkovní edice. Hra obsahuje 4 kroužky, 4 kalíšky a jednu kuličku a samozřejmě nejdůležitější brýle se zrcadlovou úpravou, kvůli níž vidíte vše vzhůru nohama. Také spoustu kartiček s úkoly a prostorem pro vlastní vymýšlení zadání. Takže se při plnění všemožných úkolů zabavíte na hodně dlouho jak při vlastním plnění úkolů, tak při sledování protihráčů, které je mnohdy velmi komické. Za nás tedy opravdu skvělá hra pro starší děti kamkoliv ven, která opravdu pohltí celou rodinu. 

Zuzana

 
 

Tuto hru jsme vůbec neznali, takže jsme ji museli vyzkoušet celá rodina a dost jsme se u toho nasmáli. Některé úkoly nejsou vůbec jednoduché, jak vypadají a občas jsme se u toho zapotili. Nejoblíbenější je trefování se míčkem do kelímku. Moc se mi líbí, že hra nezabere moc místa a jde vzít s sebou na dovolenou. Na obalu je napsáno od 8 let, ale v pohodě to zvládala i 5letá dcera.  

Kateřina

 
 

Hra měla obrovský úspěch u dětí i dospělých. Slyšeli jsme už i o předchozí verzi, ale nekupovali jsme a tohle byla naše první zkušenost se Vzhůru nohama. Je super, že hru dostanete i s různými hrami a nemusíte si vymýšlet, jak brýle používat. 
Děkujeme za možnost testování, všem doporučujeme. Všichni jsme se u testování zasmáli a hra u nás rozhodně jen tak v koutě neskončí.

Naposledy přidané

Děkujeme!

I díky vám jsme se stali držiteli prestižního titulu Obchodník roku s hračkami 2023 v rámci 21....

Hravé jaro s Bambulí v Aquapalace Praha!

Nakupte v Bambuli a relaxujte v Aquapalace Praha!
Nahoru